Zkuste jít nabrigadu.info ?

Největší výběr kvalitní práce, zaměstnání, příležitostí a volná místa pro všechny. Vše ověřujeme a zaručujeme se za solidní chování.

NaBrigádu.info
HRportals.cz s.r.o.
Zadarmo v Google play
Nainstalovat
Zkuste jít nabrigadu.info ?

Největší výběr kvalitní práce, zaměstnání, příležitostí a volná místa pro všechny. Vše ověřujeme a zaručujeme se za solidní chování.

NaBrigádu.info
HRportals.cz s.r.o.
Zadarmo v Google play
Nainstalovat
Největší výběr kvalitní práce, zaměstnání, příležitostí a volná místa pro všechny. Vše ověřujeme a zaručujeme se za solidní chování.
Zpět přehled prací

ODBORNÝ REFERENT / ODBORNÁ REFERENTKA - PORADCE / PORADKYNĚ pro klienty v...


Název projektu: Věk není překážkou (VNP).

Na pracovním místě jsou vykonávány zejména následující činnosti: provádí předvýběr klientů před vstupem do projektu a zajišťuje jejich vstup do projektu; provádí účastníka celým projektem; provádí individuální posouzení situace a předpokladů účastníka; zpracovává "Záznam aktivity účastníka projektu"; vyplácí účastníkům doprovodná opatření; podílí se na vyhledávání zaměstnavatele s potenciálem přijímat účastníky projektu; podílí se na vytváření a dalším rozvoji sítě regionální spolupráce s cílem identifikovat ekonomicky neaktivní osoby s pracovním potenciálem (komunikace se zařízeními sociálních služeb, vzdělávacími institucemi, nestátními neziskovými organizacemi apod.); poskytuje poradenství k právům a povinnostem zaměstnavatelů, vyplývajících ze zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů; poskytuje individuální a skupinové poradenství klientům; vede příslušnou administrativu spojenou s realizací klíčových aktivit projektu (vstupy do projektu, poradenský proces a jeho zabezpečení, zajištění rekvalifikací, zprostředkování zaměstnání, vyplácení doprovodných opatření).

Pracovní místo je zařazeno podle přílohy č. 1 k zákonu o státní službě do 9. platové třídy.

Státnímu zaměstnanci přísluší platový tarif od 21 710 Kč do 31 820 Kč.

Státní zaměstnanec se zařadí do platového stupně podle započitatelné praxe a míry jejího zápočtu podle § 3 nařízení vlády č. 304/2014 Sb., o platových poměrech státních zaměstnanců, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "nařízení vlády č. 304/2014 Sb.).

Osobní příplatek: rozpětí od 1 591 Kč do 4 773 Kč, z nichž nižší částka činí 5 % a vyšší 15 % platového tarifu nejvyššího platového stupně v platové třídě stanovené pro pracovní místo, odpovídá průměrné výši osobního příplatku při dosahování dobrých výsledků ve služebním hodnocení ve služebních úřadech v České republice. Osobní příplatek je nenároková složka platu, kterou lze ocenit státního zaměstnance za jeho znalosti, dovednosti, a především za jeho výkonnost.

Zvláštní příplatek: státnímu zaměstnanci přísluší zvláštní příplatek 2 000 Kč.

Odměny: státnímu zaměstnanci, který splnil mimořádné nebo zvlášť významné úkoly nebo který dobrovolně převzal splnění naléhavých úkolů za nepřítomného státního zaměstnance, lze poskytnout odměnu a státnímu zaměstnanci, který se bezprostředně nebo významně podílel na splnění předem stanoveného mimořádně náročného úkolu, jež je z hlediska působnosti služebního úřadu zvlášť významné, lze poskytnout cílovou odměnu.

Benefity: pružná pracovní doba; 5 týdnů dovolené; indispoziční volno (tzv. sick day) v rozsahu 5 dnů za rok; 1 den služebního volna na zařizování osobních záležitostí; homeoffice, pokud to umožňuje charakter vykonávaných činností.

Práce bude vykonávána v pracovním poměru na dobu určitou do 31. prosince 2025. Délka stanovené týdenní služební doby je 40 hodin. Nástup je možný ihned.

Podmínky účasti ve výběrovém řízení - výběrového řízení na výše uvedené pracovní místo se v souladu se zákonem o státní službě může zúčastnit žadatel, který: je státním občanem České republiky, občanem jiného členského státu Evropské unie nebo občanem státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru [§ 25 odst. 1 písm. a) zákona o státní službě]; dosáhl věku 18 let [§ 25 odst. 1 písm. b) zákona o státní službě]; je plně svéprávný [§ 25 odst. 1 písm. c) zákona o státní službě]; je bezúhonný [§ 25 odst. 1 písm. d) zákona o státní službě]; dosáhl vzdělání stanoveného zákonem pro toto pracovní místo [§ 25 odst. 1 písm. e) zákona o státní službě], tj. minimálně střední vzdělání s maturitní zkouškou nebo vyšší odborné vzdělání; má potřebnou zdravotní způsobilost [§ 25 odst. 1 písm. f) zákona o státní službě].

Pokud Vás nabídka zaujala, zašlete do 11. října 2024 Váš životopis na e-mail: email odstraněn. Více informací na tel.:mobil odstraněn.

Odpovědět na inzerát Odpovězte rychleji po přihlášení

Přidat soubor
s životopisem (CV)




Tímto si vytvoříte účet a získáte přístup k tajným nabídkám.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů
Ano, chci dostávat podobné nabídky emailem.
Poslat kopii odpovědi na můj email.

Odeslat odpověď
Odpovědí na tento inzerát souhlasím s všeobecnými obchodními podmínkami.
Mzda: 21710 - 31820 Kč/měsíc
Vloženo: 27.09.2024 | 21:27 hod.
Termín:
Vhodné pro: Všechny
Místo práce: Náchod
Druh práce: Jiné
Vložil: Černíková Hana
Kontakt:
Štítky: